Partizan je šampion Srbije u ragbiju!

Partizan je šampion Srbije u ragbiju 7. To je krajnji ishod Drugog turnira Prvenstva Srbije, održanog u Loznici. Posle tri nedelje i osvajanja titule u ragbiju 15, osiguran je trofej i u ovoj (olimpijskoj) kategoriji ragbija!

FOTO: Rugbypartizan.com


Format turnira je sličan prošlonedeljnom: šest ekipa je bilo podeljeno u dve grupe, a Partizanovi suparnici u prvoj fazi bili su Borac i Rad. Nakon trijumfa protiv ove dve ekipe Parni Valjak se plasirao u finale, gde je pobedio Vojvodinu 27:0. Uzimajući u obzir celokupan plasman na dva turnira (oba puta zauzeto prvo mesto) bilo je jasno da je Partizan neprikosnoveni prvak države.

FOTO: Rugbypartizan.com


Članovi šampionske ekipe trenera Marka Milosavljevića ovog vikenda bili su Stefan Đorđević, Nikola Glišić, Nikola Nenadović, Aleksandar Andrić, Igor Dejanović (kapiten), Aleksa Šošić, Dimitrije Avramović, Miloš Joksimović, Vukašin Medić, Velibor Srećković i Vladimir Bulatović. Oni su doneli još jedan, vrlo važan trofej u vitrine kluba i potvrdili ono što se odavno zna – ove sezone u Srbiji nema ravnog Partizanu!

Izvor: rugbypartizan.com