Partizan počeo pripreme - titula primarni cilj! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana u ponedeljak su počeli pripreme za narednu sezonu, a na spisku trenera Miroslava Đukića našlo se čak 34 fudbalera.

FOTO: FK Partizan

U Sportskom centru Teleoptik nije bilo reprezentativnog golmana Srbije Vladimira Stojkovića, novog igrača Rikarda Gomeša, Marka Jankovića, Sejdube Sume...

„Sezona se brzo završila, nisam ni uspeo da vam čestitam na prošlogodišnjim uspesima. Nadam se da ste se dobro odmorili jer nas čeka teška sezona. Ne polazimo od nule kao što smo prošle. Nadam se da ćemo odmah početi da funkcionišemo kako treba. Želimo da vratimo primat u ligi, da vratimo titulu na naš stadion, da odbranimo Kup. Nema limita, nalazimo se u Partizanu. Limit je nebo. Srećno momci”, rekao je Đukić.

Predsednik kluba Milorad Vučelić rekao je da talenat nije dovoljan i da igrači treba da se ponašaju kao da su na frontu.


„Svi ste talentovani, ali mora da se da sve od sebe kada se igra za Partizan. Kada se da sve od sebe u svakoj utakmici, uspeh neće izostati. Igrač Partizana pre svega mora da voli Partizan, on nosi dres tima sa ogromnom, časnom, velikom tradicijom, prepunom trofeja.  Većina igrača koji je igrala u Partizanu, nije igrala za moćniji klub, toga morate da budete svesni”, istakao je Vučelić.

Bazični deo priprema crno-beli će obaviti u Sloveniji, u Ptuju, gde će odigrati pet prijateljskih utakmica. Rivali će im biti  Honved (25. jun), Krakovija (27. jun), Rostov (29. jun), Žilina (1. jul) i Zarija (3. jul).

Partizan sezonu počinje 12. jula u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

Spisak igrača koji su prisustvovali prozivci. golmani Marko Jovičić, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, odbrana Miroslav Vulićević, Luka Cucin, Vlalukin, Nemanja G. Miletić, Bojan Ostojić, Pavlović, Svetozar Marković, Milan Mitrović, Strahinja Bošnjak, Nemanja Antonov, Nemanja R. Miletić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, vezni red - Saša Zdjelar, Nebojša Kosović, Dramami, Marko Jevtović, Saša Ilić, Juri Vakulko, Strahinja Jovanović, Jovan Kokir, Zoran Tošić, Armin Đerlek, Veljko Birmančević, napadači Nemanja Nikolić, Đorđe Ivanović, Ognjen Ožegović, Lenadre Tavamba, Đorđe Jovanović i Vladimir Đilas.


Izvor: N1.rs