Partizan gostuje Mačvi večeras od 19:30h (SASTAV) (FOTO)

Zoran Mirković poštuje Mačvu, ali veruje u vetar u leđa iz grada na Savi ka Bešiktašu i Bosforu. Direktan prenosa na našoj facebook stranici!

FOTO: FK Partizan


Partizanov „ratni” plan za poslednju sedmicu avgusta 2018: u Istanbul, na revanš Bešiktašu, sa dobrim vibracijama iz Šapca!

Crno-beli brod želi večeras da razapne trijumfalna jedra u gradu na Savi i „grmljavinom” protiv Mačve najavi da je spreman za duel na Bosforu, vredan ulaska u Ligu Evrope.

Sudeći po jučerašnjoj elaboraciji „komandanta” Zorana Mirkovića, „parni valjak” ne očekuje nimalo lak posao:

„Verujte, nije fraza kad kažemo da nam je svaka sledeća utakmica najbitnija. Igramo protiv čvrstog, agresivnog i odlično vođenog protivnika, kolega Aničić izvlači maksimum iz igrača. Izuzetno cenimo njegov rad”.


Nameće se, kako do bodova u Šapcu?

„Moraćemo da budemo agresivni, odlučni i direktni. Nadam se i da će teren da bude zadovoljavajući i da će da nam omogući dobru utakmicu”.

Remi protiv Bešiktaša kazuje da je Partizan na pravom putu?

„Zadovoljan sam većim delom igre, zalaganjem, zato što su i igrači videli da mogu da igraju sa velikom ekipom i da se ravnopravno nosimo”.

Ne može, ipak, bez problema?

„”Marko Janković sigurno neće da bude u konkurenciji. Nadamo se, ipak, da će da bude spreman za revanš s Turcima, pregled nam daje za pravo da tako razmišljamo. Imamo i šestoricu stranaca, dakle, dvojica će sigurno da budu van protokola”.

U Zemunu, između okršaja sa Nordsjelandom, izvršili ste čak sedam izmena u odnosu na duel u Farumu. Sada?

„Tri sigurno, sačekaću doktora da vidimo za ostale, da li je možda neko u riziku...”


Stojković - Enake, N. R. Miletić, Marković, Urošević - Smiljanić, Šćekić - Zakarić, Pantić, Suma - Nikolić

FOTO: Partizan Video Materijal