Vreme za novo dokazivanje, Lazetić na klupi, Zakarić možda debituje! (SASTAV) (FOTO)

Parni valjak će večeras protiv Mladosti u ulozi šefa struke predvoditi dosadašnji Đukićev asistent Žarko Lazetić

FOTO: FK Partizan


Žarko Lazetić doživeo je nesvakidašnju čast, jer će večeras protiv Mladosti predvoditi vicešampiona Srbije sa trenerske klupe!

Doduše, samo kao rešenje dok Zoranu Mirkoviću ne stigne neophodna papirologija i zvanično stekne pravo da u zapisniku bude upisan kao šef struke crno-belih, ali...

„Očekivanja su kao i pred svaku utakmicu: da budemo na nivou Partizana. Posle meča s Trakaijem u Evropi i puta iz Litvanije najvažnije je da se dobro odmorimo i spremni dočekamo duel s Lučancima. Specifična situacija: imamo prelazni period, sigurno da ću ja sa ostalim saradnicima iz stručnog štaba učiniti sve da ekipa bude motivisana, ambiciozna i da ostvari novu pobedu u prvenstvu, nastavljajući trku za titulu”, ističe Žarko Lazetić, asistent u Humskoj Ivanu Tomiću (2016) i Miroslavu Đukiću (ovog leta).

Nekadašnji golgeter, među brojnim klubovima zvezdanih trenutaka upravo u Partizanu, izuzetno ceni protivnika, uostalom, Partizanovog rivala u finalu Kupa Srbije, sredinom maja u Surdulici:

„Čestitam Mladosti, pre svega na kontinuitetu, jedna su od retkih ekipa u Super ligi koja u odnosu na prošlu godinu ima samo jednog novog igrača u timu. To je, sigurno, njihov veliki kvalitet. Uz trenera, jednog od najiskusnijih, sa odličnim poznavanjem elite i znanjem kako da ih pripremi. Znamo šta od Lučanaca možemo da očekujemo, ali pripremićemo se najbolje što možemo i uz pomoć navijača i neku novu energiju učiniti sve da osvojimo tri boda.

Pogled u lekarsku ordinaciju je daleko ružičastiji nego ranije, mada...

„Nemanja Nikolić se priključio treninzima, ali nije još spreman, videćemo s medicinskim timom da li je i koliko već sad upotrebljiv. Zoran Tošić je, takođe, van stroja.

Partizan je od petka postao jači za Gorana Zakarića, krilnog napadača sarajevskog Željezničara i reprezentativca Bosne i Hercegovine. Da li će beogradska publika večeras imati priliku da brzonogog fudbalera vidi na delu?

„Zakarić se priključio treninzima, u zavisnosti od kompozicije tima videćemo da li ćemo da ga koristimo i protiv Mladosti, zagonetan je Žarko Lazetić, po svemu sudeći i budući saradnik Zorana Mirkovića u novom stručnom štabu Partizana.


Projektovani sastav Partizana: Kljajić - Vulićević, N. R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić - Janković, Zdjelar, Kosović, Pantić - Ožegović, Rikardo

FOTO: Partizan Video Materijal
Izvor: Zurnal.rs