Juniori osvojili Trofej Beograda! (FOTO)

Sve selekcije mlađih kategorija KK Partizan NIS pripremaju se za početak sezone 2018/19 igrajući prijateljske utakmice i učestvujući na turnirima. 

FOTO: KK Partizan


Crno-beli juniori su osvojili prvi trofej u sezoni 2018/19. Ovog vikenda, košarkaši Partizana NIS rođeni 2001. godine i kasnije, osvojili su Trofej Beograda u Hali sportova „Ranko Žeravica” zabeleživši sve tri pobede na turniru. 

U grupnoj fazi, crno-beli su savladali Dinamik i Igokeu, da bi u finalu bili bolji od Beka koji je prethodno osvojio prvo mestu u konkurenciji Zemuna i Crvene zvezde MTS. 


Najkorisniji igrač turnira bio je Dušan Tanasković, dok je najbolji strelac bio Đorđe Pažin

Istog vikenda, kadeti 1 su u trening centru Partizana zabeležili pobedu rezultatom 91:60 prijateljskoj utakmici protiv Cedevite.


Nedelju dana ranije, kadeti su na međunarodnom turniru „Trofej Novog Grada” osvojili prvo mesto savladavši u finalu Helios sa 77:76. Istovremeno, za najkorisnijeg igrača tog turnira, proglašen je košarkaš Partizana NIS, Lazar Stefanović.

Pioniri Partizana NIS su ovog vikenda nastupili na Kupu prijateljstva koji se igrao u Žarkovu. U grupnoj fazi, crno-beli dečaci su savladali Leotar i Cedevitu, dok su u finalu izgubili sa 70:66 od Crvene zvezde MTS.