Pet ugovora za petoricu omladinaca!

Još ranije potpis je stavio Bojan Balaž, a danas bi to trebalo da učini još nekolicina momaka koje sa klupe predvodi trener Dražen Bolić.

FOTO: FK Partizan

Činjenica da su u prošloj sezoni izgubili šampionsku titulu, kao i povikli nekoliko rizičnih finansijskih poteza, tačnije ulaganja u tim, koja se nisu isplatila, već namakla klubu omču oko vrata, navela je čelnike Partizana i sve one koji prave strategiju poslovanja da se ponovo, u daleko većoj meri okrenu Omladinskoj školi.

Tim povodom u planu je da crno-beli u toku današnjeg dana potpišu profesionalne ugovore sa čak petoricom igrača iz omladinske selekcije, koji bi u budućnosti trebalo da donesu berićet i na sportskom i na finansijskom planu, prenosi Telegraf.

Radi se centralnom defanzivcu Strahinji Pavloviću, desnom beku Stefanu Radmanovcu, vezistima Slobodanu Stanojloviću i Martinu Novakoviću, te napadaču Nikoli Štuliću, koji će staviti paraf na trogodišnju saradnju i time faktički postati projekat budućnosti kluba iz Humske.

Zapravo, to nije sam početak Partizanih pojačanih aktivnosti u Omladinskoj školi, pošto je sve počelo obavezivanjem profesionalnim ugovorom talentovanog štopera Bojana Balaža, koji takođe pripada istoj generaciji, kao prethodno navedeni fudbaleri.

Radi se o momcima, koji su rođeni 2001. godine i, rekosmo već, čine omladinsku selekciju Partizana, koju sa klupe predvodi Dražen Bolić, nekadašnji fudbaler crno-belih, a pre dve godine i saradnik tadašnjeg trenera Ivana Tomića u prvom timu kluba iz Humske.

Pored želje da mladim igračima pruže priliku u budućnosti i na taj način donesu višestruku korist klubu, u Partizanu su se potpisivanjem ugovora sa talentovanim momcima zaštitili i od eventualnih pokušaja drugih klubova da ih novcem privole da promene sredinu.

Izvor: Telegraf.rs