Rekonstrukcija stadiona u Humskoj počinje u martu! (FOTO)

Skupština grada odobrila predlog.

FOTO: FK Partizan

Došlo je vreme da se stadion Partizana – našminka. Pre mesec i po dana najavljen, projekat detaljne rekonstrukcije zdanja crno-belih će i zaživeti, pošto je Skupština Grada Beograda, na sednici od utorak, usvojila predlog Gradskog veća za izradu detalje regulacije Sportskog kompleksa Partizan.

Na prvi pogled, deluje birokratski i zamršeno, ali je suština da će, prema informacijama Večernjih novosti, najverovatnije u martu 2019. početi radovi u Humskoj 1. To je potvrdio i Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih.

„Dugujemo veliku zahvalnost predsedniku Skupštine Grada Nikoli Nikodijeviću, zbog činjenice da je brzo usvojen predlog za izradu detaljne regulacije. Na nama je sada da radimo punom parom, spremimo projekat i što je pre moguće počnemo s radovima”, predočio je Vazura Novostima, koje navode da sad slede arhitektonska rešenja.

Ideja o detaljnoj rekonstrukciji podrazumeva, između ostalog, ugradnju grejača ispod travnate podloge, novu pozicioniranje svlačionica, pokrivanje objekta, uz stavljanje dodatnog prstena, renoviranje loža, sređivanje tribina, izgradnju medija centra...