Mirković primoran na jednu promenu protiv Voždovca! (SASTAV)

Fudbaleri Partizana u prethodna dva kola osvojili su samo dva boda. Istina, igrali su protiv Crvene zvezde i Radničkog u Nišu, ali je u večerašnjem duelu protiv Voždovca (18:00h) pobeda imperativ.

FOTO: FK Partizan


Trener Parnog valjka Zoran Mirković još juče je najavio da Marko Janković neće igrati protiv Zmajeva budući da je na Čairu ispunio kvotu žutih kartona (iako na sajtu Superlige ne piše da je Marko ispunio kvotu) i sigurno će nedostajati saigračima protiv odličnog tima sa krova.

Međutim, crno-beli će i bez njega morati da napadu gradskog rivala i očekuje se da od starta krenu sa dvojicom napadača, jednim najisturenijim Rikardom Gomešom i jednom nešto povučenijim plejmejkerom Nemanjom Nikolićem.


U veznom redu kreirali bi Goran Zakarić i Danilo Pantić, a sredinu bi trebalo da drže Crnogorci Aleksandar Šćekić i Nebojša Kosović.

U odbrani bi jedina promena mogao da bude Slobodan Urošević umesto Nemanje G. Miletića na levom boku, budući da je krivac za drugi gol Radničkog u prošlom kolu već nekoliko dana pod temperaturom.

Ostatak defanzivne linije ostaće isti sa Markom Valijenteom, Svetozarom Markovićem, Nemanjom R. Miletićem i Vladimirom Stojkovićem na golu.

Projektovan tim Partizana: Stojković, Nemanja R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Kosović, Šćekić, Pantić, Zakarić, Nikolić, Gomeš.

Izvor: Hotsport.rs