Na klupu Partizana bi mogle dve legende ili neko treći (FOTO)


Stiče se utisak da su u klubu zatečeni, da ne kažemo šokirani onim što se desilo sinoć, ali moraju brzo da reaguju...

FOTO :KK Partizan


U Partizanu su još u šoku nakon svega što se desilo sinoć, odlazak Čanka nije bio očekivan, kao ni poraz od Zadra, ali je odluka da napusti klubu logična. U Partizanu ne odgovaraju na pozive, spekuliše se sa sjajnim Trinkijerijem, ali licitacija izgleda tek počinje.Treba naći rešenje, nekoliko imena se izdvojilo, sigurno najbolje rešenje je selektor Đorđević koji nema klupski angažman.

Jasno, njegov autoritet u svlačionici bi bio ono što je možda ne tako iskusnom Čanku nedostajalo, ali postavlja se pitanje finansija i da li bi Sale prihvatio povratak u klub.

Drugo ime je dete Partizana, mnogi kažu i najrealniji rasplet je dolazak Aleksanda Kesara, koji je bio pomoćnik i u Partizanu u prošloj deceniji, treneri univerzitetske selekcije Srbije, pomožnik u Olimpijakosu, radio je u Azovmašu, Uralu kao i u Kini. Kao asistent u reprezentaciji, Dudi Ivkoviću, osvojio je srebro na EP 2009. u Poljskoj.


Kao čovek koji bi mogao da bude iznenađenje iskrsao je Vlado Šćepanović, legenda jugoslovenske košarke, i sam bivši igrač Partizana koji je bio asistent u Broseu, a radio je u Budućnosti.

Da li će on dobiti šansu, videćemo, tek Partizan mora brzo da reaguje, u klubu su zatečeni onim što se dešava, ali nema mesta čekanju...

Izvor: Sportske.net