Nije samo penal, još jedna velika greška „najboljeg” srpskog arbitra! (VIDEO)

Nedugo posle 158. večitog derbija, crno-beli ponovo suočeni sa problematičnim sudijskim odlukama.

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana sinoć su uvećali bodovni zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom. Razlika u korist aktuelnog šampiona sada iznosi velikih sedam bodova, a sve posle remija crno-belih u derbiju 10. kola protiv Radničkog u Nišu (2:2).

Iako su fudbaleri dve ekipe prikazali dopadljivu fudbalsku predstvu, zaista je imalo šta da se vidi, posle meča opet je suđenje u prvom planu.

U Partizanu su verovali da naš najbolji arbitar Milorad Mažić ne pravi kardinalne greške, zbog toga su želeli da on sudi i 158. večiti derbi, ali se ispostavilo da se i njemu dešavaju određeni propusti.

Sinoć se mnogo govorilo o nedosuđenom jedanaestercu za Partizan posle igranja rukom Radovana Pankova ispred gola Radničkog, taj detalj je i iz stručnog ugla analiziran na Areni Sport gde je konstatovano da je bilo elemenata za penal, a na TV Partizan posebno se stavlja akcenat i na još jedan (ne)sporni detalj iz prvog poluvremena.

Mažić je, na signalizaciju svog pomoćnika dosudio ofsajd Zakarića, a na snimku se vidi da je fudbaler Radničkog bio najbliži golmanu u trenutku dodavanja lopte.

U prilogu je i ta situacija.Izvor: Sportske.net