Partizan danas bez Pantića, u Husmku stiže Napredak! (SASTAV) (FOTO)

Partizan se poslednjih sezona redovno muči sa ekipama koje predvodi Milorad Kosanović. Utakmica se igra od 16:00h uz direktan prenos na Areni Sport 1.

FOTO: FK Partizan


Boli glava zbog Milorada Kosanovića! Iskusni trenerski vuk profilisao se kao pravi streptomicin po Partizan, zbog čega je u osvit 13. prvenstvenog kola glavno pitanje u Humskoj 1: može li Zoran Bata Mirković da bude taj koji će prekinuti izvanredan učinak 67-godišnjeg stručnjaka u sudarima sa crno-belima.

Posebno je upečatljivo da su Kosanovićevi timovi na šest od sedam slučajeva prvi stizali do vođstva protiv Partizana, što ilustruje rukopis čoveka iz Šidskih Banovaca i nameru da uglavnom igra na gol više. Da napada, bez obzira ko je naspram njega.„Napredak je izuzetna ekipa. Moram da kažem da izuzetno cenim i poštujem čoveka koga sam do prekjuče zvao šefe, a sada kolega, Mišu Kosanovića. A Napredak igra mnogo dobro i sigurno ćemo imati težak zadatak. Ako moram da nekog izdvajam, po meni je Aleksa Vukanović najbolji igrač Kruševljana, pa Vulić, Alivodić, dva Petrovića koji su igrali u Partizanu. Često menjaju ritam utakmice. Biće sigurno faza u kojima će biti ofanzivni, a i onih gde će nas čekati na kontre”, oprezan je Zoran Mirković, šef struke Partizana (danas bez Zorana Tošića, Zlatana Šehovića, Aleksandara Šćekića i Danila Pantića) koji sebi ne sme da priušti novi kiks do zimske pauze, jer već zaostaje devet bodova za liderom, Crvenom zvezdom, posebno što ga posle Čarapana čekaju dueli sa Čukaričkim i Vojvodinom, od kojih je lane, takođe, gubio bodove.

Kao što primećuje Bata, Kruševljani znaju da igraju u oba pravca. Na pet susreta Superlige nisu primili gol, dok su u poslednjih šest duela poentirali svaki put bar po jednom osim protiv Crvene zvezde. Plus, znaju kako sa Partizanom, jer su mu dali najmanje po gol na minulih sedam međusobnih okršaja. Bili su to mahom efikasni dueli, te se slilčnom scenariju nada i sad.

PARTIZAN: Stojković -  N. R. Miletić, Marković, Valijete, Urošević – Zdjelar, Kosović, Janković, Zakarić – Nikolić, Rikardo


FOTO: Partizan Video Materijal
Izvor: MozzartSport.com