Počinje 7Days Evrokup: Parni valjak kreće iz Italije!

Rano jutros, crno-beli su odleteli za Veneciju odakle će se autobusom prevesti do Trenta. Utakmica protiv Dolomiti Energije Trento, na programu je u sredu, 3. oktobra od 20 časova i 30 minuta (Prenos na TV Sport Klub).

FOTO: KK Partizan NIS


Sezonu 2018/19 u 7Days Evrokupu, Parni valjak kreće iz Italije! Prvi rival košarkaša Partizana NIS u okviru grupe C, Evrokupa, biće Dolomiti Energija Trento, a utakmica se igra u sredu, 3. oktobra od 20 časova i 30 minuta uz direktan prenos na TV Sport Klub. Rano jutros, crno-beli su odleteli za Veneciju odakle će autobusom produžiti za Trento. 

Pred polazak na put, trener Partizana NIS, Nenad Čanak je izjavio: 


„Još prilikom žreba smo znali da će nas u Evrokupu čekati težak posao. To se i potvrdilo, jer su ekipe u našoj grupi veoma kvalitetne. Ipak, verujem da ćemo u tih 10 utakmica prve faze takmičenja biti konkurentni za prolaz u Top 16. Naš sutrašnji rival, ekipa Trenta, ima dobro ukomponovan sastav, kao i trenera koji dugo radi u klubu i ima kontinuitet u radu. Sa naše strane, mi ćemo pokušati da dobro izdanje iz Zagreba, naročito iz prvog poluvremena, potvrdimo u Italiji”, istakao je Čanak

Centar crno-belih, Đorđe Gagić veruje u mogućnosti ekipe Partizana

„Evrokup je iz godine u godinu sve kvalitetnije takmičenje, samim tim se od nas očekuje da budemo na višem nivou. Uz maksimalnu požrtvovanost i angažovanje, verujem da ćemo biti ravnopravan rival svima. Sutra nas očekuje prvi meč, ponovo na gostujućem parketu, ali ja sam ubeđen da smo u stanju da pokažemo i bolju igru nego u Zagrebu i da ćemo napraviti još jedan korak napred”, naglasio je Gagić.

Izvor: KKPartizan.rs