Partizan oslabljen, ali spreman za revanš! (SASTAV) (FOTO)

Ekipa iz Surdulice je na startu sezone savladala crno-bele, a trener Zoran Mirković računa i na iskusnog Zorana Tošića.

FOTO: FK Partizan

Došao je trenutak za osvetu i poraz na startu sezone u Surdulici. Partizan od 13 časova u Humskoj juri drugu pobedu u nizu, a cilj je da se revanširaju sa kamatom Radniku.

Uloga favorita je u rukama domaćina, a trener Zoran Mirković pored ranije povređenog Aleksandra Šćekića (oporavak od preloma nosa) ne može zbog povrede u tim da uvrsti ni Gorana Zakarića, koji je povredio rame na jednom od treninga tokom nedelje. 

Ipak, posle tog meča na otvaranju šampionata lečio se Zoran Tošić na koga se računa da posle reprezentativne pauze i preostalih pet kola do zimskog raspusta bude adut crno-belih.

Odbrana je cementirana i tu nema mnogo prostora za manevar, a sa dva gola Rumun Enake trebalo bi da dobije možda zadatke u vezi sa Sašom Zdjelarom.

Na bokovima su mesta rezervisana za startere Danila Pantića i Marka Jankovića. Konačno, pored Rikarda Gomeša očekuje se da priliku dobije od starta Nemanja Nikolić.

Projektovan sastav Partizana: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zdjelar, Pantić, Janković, Enake - Rikardo, Nikolić

FOTO: Partizan Video Materijal