Partizan sa dva špica napada Dinamo! (SASTAV)

Vranjanci su zakovani za poslednje mesto na tabeli, a crno-beli imaju priliku da smanje zaostatak u odnosu na lidera Crvenu zvezdu.

FOTO: FK Partizan


Nema dileme da Partizan večeras od 17 časova u Humskoj ima zicer za osvajanje tri boda, čime bi smanjao zaostatak za liderom Crvenom zvezdom i Radničkim iz Niša. Nema dileme da poslednja ekipa na tabeli Dinamo nema velike šanse da iznenadi crno-bele, koji su posle pauze spremni da se pokažu u dobrom svetlu pred sam finiš prvog dela sezone. Kako prenosi HotSport, trener Zoran Mirković nema mnogo problema sa startnim sastavom i očekivano je da na poštedi ostane još roviti Danilo Pantić. Goran Zakarić je spreman i trebalo bi da zauzme svoje mesto pored desne aut linije.

Odbrana je kompletna, a na sredini pored Saše Zdjelara novo zaduženje dobije Armin Đerlek, mada se polako vraća u ritam Šćekić. Ipak, trebalo bi očekivati da Partizan napdane sa dva špica sa Nikolićem i Rikardom što često u poslednje vreme „gura“ trener domaćina, pogotovo što Vranjanci imaju slabiji bedem u poslednjoj liniji.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Marković, Valjente, Urošević – Zdjelar, Đerlek, Zakarić, Janković – Nikolić, Rikardo.