Riki Lido na Partizanovom radaru! (VIDEO)

Partizanova potraga za pojačanjima i dalje traje, a u moru kandidata koji se prate poslednjih sedmica na radaru se pojavilo novo ime. Kako saznaju pojedini sportski portali, uprava Partizana bacila je oko na donedavnog šutera Ređo Emilije, Rikija Lida.

FOTO: GettyImages.com

Lido je danas i zvanično raskinuo saradnju sa Ređo Emilijom i postao slobodan igrač, a gotovo paralelno sa tim promenio je i agenciju koja ga zastupa. Naime, on se rastao sa Miškom Ražnatovićem i postao član agencije Oktagon. Riki Lido je do odlaska iz Italije bio najbolji strelac tamošnjeg prvenstva sa prosečno 24 poena po utakmici. 

Mada je Lido izuzetno zanimljiv Partizanu i igrač na jednoj od dve ključne pozicije gde se traži pojačanje, u klubu iz Humske 1 svesni su da je pred njima ozbiljan i nimalo lak put. Pitanje je da li Partizan može da odgovori finansijskim zahtevima nekadašnjeg igrača Efesa i Baskonije, pošto je nedavno izjavio da mu je povratak u NBA prioritet. Takođe, španski mediji su po njegovom rastanku sa Ređo Emilijom objavili da je ponovo interesantan Baskoniji. Klub iz Vitorije je u potrazi za čovekom koji će odmeniti povređenog Patrisija Garina. 

Pogledajte neke od njegovih najboljih poteza: