Trinkijeri: Počeli smo kao pijani, moramo da kopamo! (VIDEO)

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim mora još mnogo toga da nauči posle trijumfa nad Cibonom u sedmom kolu ABA lige.

FOTO: KK Partizan NIS


Crno-beli su upisali treću pobedu zaredom pod vođstvom italijanskog stručnjaka, pošto su protiv Zagrepčana slavili sa 86:67. Uprkos ubedljivom trijumfu, Trinkijeri nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

„Mislimo da igramo ovako protiv Budućnosti i Zvezde? Au! Mladi samo, ali moramo da naučimo. Ne možemo tako da otvorimo utakmicu, tri dana o tome govorimo...Počeli smo kao pijani. Malo je rano da u sedam popodne budemo pijani. Ali, našli smo način da se vratimo, ima dobrih momenata. Ako mislimo da igramo ovako protiv jačih ekipa, žao mi je navijača i mojih igrača”, izjavio je trener Partizana.

Trinkijeri je pohvalio navijače koji su ispunili dvoranu Aleksandar Nikolić i ponovo izrazio žaljenje što nisu uživali u igri njegovih izabranika.


„Atmosfera na tribinama je bila još bolja nego u sredu. Lako je igrati sa energijom pred ovakvom publikom. Ali mi smo uvek u stanju da nešto zabrljamo. Nešto čitanjem, nešto greškom... Ovo nije juniorski turnir, nije 'Next Generation', moramo brzo da shvatimo šta je ozbiljna, profesionalna košarka. Moje igrače boli glava posle pet minuta kada treba da shvate šta da rade. Znam, ovo govorim kad smo utakmicu dobili sa 20 poena, ovo nije dosta, ne za mene. Moramo da igramo bolju košarku”, istakao je Trinkijeri.


Izvor: rs.n1info.com