Voždovac i dalje bezobzirno pokušava da „udavi” VK Partzan!

Danas, u poslepodnevnim časovima Voždovac je sprečio VK Partizan, nezakonitim postavljanjem metalnih prepreka, da izvede radove na sanaciji toplovoda kako bi omogućio grejanje olimpijskog bazena i objekata.

FOTO: Šaht toplovoda kod USC Voždovac nezakonito zapečaćen


I pored toga što je Partizan sopstvenim sredstvima obezbedio mazut za grejanje oba objekta, kao i svih 25 prethodnih godina, Voždovčanima ni to ne odgovara. Na delu toplovoda koji je u vlasništvu VK Partizan, gde se nalazi odvajanje za zakupca USC „Voždovac“, kome Partizan, kao pravni naslednik SRC Banjica, po ugovoru isporučuje toplotnu energiju od 1974. godine, vrela voda pod pritiskom šiklja u šaht čime se čine veliki gubici toplotne energije kojom se greje VK Partizan i ostali zakupci, a koji zbog toga ne dobijaju dovoljnu količinu toplotne energije.

VK PARTIZAN se nikada ne služi lažima i prevarama!!! Već mesec i po dana USC VOŽDOVAC sanira kišnu kanalizaciju i vrši radove na svom objektu, VK PARTIZAN ISTO RADI NA SVOM OBJEKTU!! U čemu je razlika, po čemu se VK Partizan bavi kriminalnim radnjama a oni su pošteni i vredni?! Podelite da se čuje istina, SVI uz VK Partizan!

Posted by Vaterpolo klub Partizan-Sportski centar Banjica on Среда, 28. новембар 2018.


Za neverovati je da zakupac ometa zakuprodavca, u ovom slučaju potpuno nesporno, VK Partizan koji je vlasnik ne samo toplovoda već i kotlarnice u kojoj je sve kotlove i uređaje kupio sam. To naravno Voždovčane ne interesuje, jer su oni jedini zakupac koji ima grejanje u potpunosti. To je zbog toga jer su Voždovčani najbliži zakupac kotlarnici gde je i nastala havarija.

VK Partizan je zvanično zatražio asistenciju Policije, kako bi nesmetano izvršio popravku i zamenu dotrajale instalacije, te dao na uvid policiji ugovor koji dokazuje da su Voždovčani u zakupu kod VK Partizan, međutim policija nije nadležna da reaguje sem u slučaju kršenja javnog reda i mira. Partizan nikada nije i nikada neće kršiti javni red i mir, mi smo sportska organizacija i nama isto ne priliči.

Bezbroj puta u poslednjoj godini, Voždovčani su dokazali da su spremni na sve kako bi onesposobili klub da nastavi sa radom. Verujemo da na taj način misle da će Partizan odustati od sudskih sporova koje međusobno vodimo o utvrđivanju prava svojine, isto tako uveravamo javnost da ni u kom slučaju nećemo dozvoliti gašenje kluba.

Direktor VK Partizana
Tatjana Rakas