Trinkijeri: „Ja sam veliki Grobar, a igrači će me u grob oterati...” (VIDEO)

Italijanski trener zabavljao novinare komentarima posle meča ABA lige

FOTO: KK Partizan

Partizan je, uz sada već uobičajene velike uspone i padove u igri, savladao Igokeu u Laktašima, stigao do šeste pobede u ABA igi koja ih ostavlja u trci za plej-of plasmanom.

Najbolji na terenu u sinoćnoj utakmici bio je Vanja Marinković sa 28 poena, a van njega taj epitet je kao i po običaju poneo Andrea Trinkijeri.

Harizmatični strateg crno-belih zabavljao je novinare komentarima tokom konferencije za medije.

„Jako teška utakmica. Igokea je težak protivnik, širi jako teren, puno šutera zajedno na terenu i još jedan igrač, Vilijams koji daje veliku dubinu u napadu. Bila je jako teška utakmica da se pripremi i da se igra, ali dve su ključne stvari: 39 skokova i odbrana Vanje Marinkovića. Za nas jako, jako važna utamica”, rekao je o utakmici Trinkijeri.

Usledio je deo Trinkijerijevog izlaganja zbog kojeg je i omiljen među novinarima i navijačima svih boja.

Ja sam veliki grobar, a znate zašto? Ne zato što bih sve dao da vratim ovim navijačima takvu podršku i ogromnu ljubav. Nego zato, ako ja preživim moje igrače, koji će me u grob oterati njihovim greškama… Zato sam grobar, ako to preživim uvek će biti malo bolje, svaki dan malo bolje!

Italijan je govorio i o podršci navijača koju klub ima.

„To je fantastično. Ja ne volim da obećavam ništa jer rezultat nije pod mojom direktnom kontrolom. Ja volim da obećam ono što mogu, sigurno ću se boriti i sve ću od sebe dati da bolje i ozbiljnije izgledamo”.

Video sa konferencije možete pogledati ovde.