Evropski velikan zagrizao za Rikarda!

Odluka pada u narednih 48 sati.

FOTO: FK Partizan
Još uvek vicešampion Srbije čeka na prodaju kojom bi ove zime napunio kasu i obezbedio normalno funkcionisanje kluba, a nova opcija pojavila se dva dana pred zatvaranje transfer pijace u najjačim ligama Evrope.

Najbolji strelac Partizana nije bio određen za prodaju, ali bi upravo Rikardo Gomeš mogao da bude igrač koji će ove zime doneti zaradu crno-belima ukoliko se sklope kockice.

Belgijski mediji pišu da se Anderleht nalazi u potrazi za napadačem i da je Rikardo Gomeš jedna od alternativa Ljubičastih ukoliko primarna solucija otpadne iz priče.

Predstavnici Anderlehta već boravili u Lisabonu kako bi izdjestvovali pozajmicu Argentinca Fakunda Fereire. Klubovi su se navodno dogovorili, ali napadač Benfike zateže i zbog toga Belgijanci već razmatraju rezervne opcije.

Rikardo Gomeš (Partizan) i Nikolaj Komličenko (Mlada Boleslav) opisani su kao malo poznati napadači, ali oni koji imaju njuh za gol i koji bi mogli da posluže kao alternativno rešenje ukoliko se Anderlehtu izjalovi posao oko Fakunda Fereire.

Sve će biti poznato u narednih 48 sati jer klubovi iz najvećih evropskih liga mogu da kupuju do četvrtka u ponoć.

Nema informacija o tome koliko bi Partizan mogao da zaradi ukoliko se Anderleht okrene Gomešu, ali je jasno da crno-beli nemaju mnogo prostora za manevar jer im nakon zatvaranja transfer pijace u najjačim evropskim ligama ostaje mogućnost da svog najboljeg strelca prodaju u neku od zemalja sa Bliskog ili Dalekog istoka.

Izvor: Sportske.net