Kakav manevar Mađara! Dali Partizanu napadača, a uzeli mu najveću zimsku želju!

Partizane, traži dalje...

FOTO: FK Partizan

Završena je zimska saga oko Tokmaka Nguena iz norveškog Stromgodseta!

Ofanzivni vezista bio je velika želja Partizana u tekućem prelaznom roku, pre desetak dana boravio je u Beogradu kako bi se upoznao sa klubom iz Humske, vratio se u Norvešku sa pozitivnim utiscima, ali se transfer nije realizovao.

Naime, on je danas postao član aktuelnog lidera šampionata Mađarske, ekipe Ferencvaroša!

Transfer je ovog popodneva ozvaničen, a nesuđeno pojačanje Partizana poziralo je u dresu Ferencvaroša na promociji u ovom mađarskom klubu.

Podsetimo, razlog zbog kojeg popularni Toki nije prešao u Partizan jeste obeštećenje od 400.000 evra koliko su Norvežani tražili od crno-belih koji to nisu mogli da plate. Ponuda od 150.000 evra plus procenti od sledeće prodaje bila je neprihvatljiva za Stromsgodset koji je sačekao da se jave i drugi zainteresovani klubovi, a Ferencvaroš je bio najkonkretniji.

Zanimljivo je da je ove zime Partizan upravo iz Ferencvaroša doveo napadača Dejana Georgijevića na pozajmicu, ali mađarski klub je potom uzeo crno-belima najveću zimsku želju...

Crno-belima ove zime nisu ispunjene još dve velike želje - transferi bekova Milana Gajića i Ivana Obradovića koje takođe nisu uspeli da realizuju.

Izvor: Sportske.net