„Bio je problem u komunikaciji, nisam ispratio čoveka kako treba”, kaže centar Partizana.

FOTO: KK Partizan NIS
Artsjom Parahovski je ime čoveka koji je u poslednjoj sekundi pogotkom s poludistance presudio Partizanu. Džok Lendejl nije dobro iskomunicirao u odbrani, a posle poraza od litvanskog  sastava preuzeo je odgovornost na sebe zbog primljenog  poena u poslednjom napadu (77:78).

Ističe Lendejl da je problem  Partizana bio to što je bio u minusu od starta utakmice.

„Napravili smo mnogo grešaka u prvoj četvrtini. Primili smo 30 poena i jednostavno smo bili u debelom zaostatku. To je bila pozicija u kojoj nismo smeli da se nađemo. Na kraju smo prišli, poveli, ali smo uprskali stvar. Morali smo da odbranimo poslednji napad, to je moja greška. preuzimam odgovornost”, rekao je Lendejl posle meča.

Još jednom se osvrnuo na poslednji napad.

„Bilo je dosta situacija tokom utakmice koje bi sprečile da se nađemo u situaciji da odlučuje jedna lopta, ali tako se desilo. Na kraju je bio problem u komunikaciji, nisam ispratio čoveka kako treba. Kažem, ovo je moja greška”, podvlači Lendej koji je ostao u reketu i ostavio  svog  igrača samog na šutu.

O atmosferi Lendejl ima samo reči hvale.

„Luda atmosfera, kao i svaki put. Zaista cenimo njihovu  podršku, lepo je igrati pred takvim navijačima”, kaže Lendejl.

Partizan mora da nastavi dalje…

„Moramo da nastavimo da treniramo, da pokušavamo da budemo bolji iz dana u dan. Trening je jedini recept da izlaz iz ovakvih poraza”, kaže Lendejl.

Izvor: Mozzartsport.com