Mitar raspalio maštu Grobarima, u Partizan i besplatno?!

Najbolji srpski fudbaler u 2018. godini gleda napred u budućnost, a tamo je i Partizan na vidiku!

FOTO: Crno-bela-nostalgija
loading...
Sinoć smo ispratili 2018. godinu, koja će za Aleksandra Mitrovića ostati nezaboravna!

Sve je počelo onom zimskom dramom oko transfera iz Njukasla, trebalo je da ode na pozajmicu u Bordo, pa u Anderleht i kada je već stigao u Brisel, javio se Slaviša Jokanović i odveo ga u Fulam, bukvalno u poslednjim satima prelaznog roka.

Od tada se bukvalno preporodio. Fenomenalno se snašao na Krejven Kotidžu i do kraja proleća dao najveći doprinos plasmanu Fulama u Premijer ligu.

Potom je usledio nastup na Svetskom prvenstvu sa reprezentacijom Srbije, a tokom jeseni i njegovi brojni golovi u Premijer ligi, kao i u Ligi nacija.

Sve je začinjeno u poslednjoj utakmici u 2018, kada je golom u nadoknadi vremena doneo Fulamu trijumf protiv Hadersfilda (1:0).

Naravno, potpuno zasluženo je dobio priznanje za srpskog fudbalera godine, verujemo da će u istom stilu nastaviti i u 2019. godini.

Ne sumnjamo da ćemo ga i u narednim godinama gledati u Premijer ligi, ili možda u još nekoj od Liga petice.

Ali, ono što on silno želi, to je da jednog dana ponovo obuče crno-beli dres svog Partizana. Pa, makar i besplatno.

„Daj bože! Nadam se i ja, 100 puta sam rekao da bih želeo karijeru da završim u Partizanu. Ona slika sa trofejom prvaka Srbije u Partizanovom dresu, pred navijačima u Humskoj, to je slika za ceo život.

Partizan je moja kuća, a gde god da odeš i koliko god da ti je lepo, uvek želiš da se vratiš svojoj kući.

Samo da me zdravlje posluži, a pristao bih i besplatno da odigram makar jednu sezonu. Samo da još jednom osetim onu tremu pred izlazak na teren u Humskoj”, poručio je Mitrović u novogodišnjem intervjuu za Informer.

Ipak, do tada će navijači Partizana morati još da se strpe.

Izvor: Sportske.net
loading...