Ndžaj predstavljen u Partizanu: „U Norveškoj me zvali Nejmar!” (VIDEO)

Znam da Partizan želi stalno da igra Ligu šampiona ili Ligu Evrope, a ja želim da se izborim za startnu postavu. Daću sve od sebe da to uradim – rekao je prvi novajlija u Humskoj.

FOTO: FK Partizan
Norveški fudbaler, poreklom iz Gambije, Musa Ndžaj na predstavljanju u Partizanu poručio je da je stigao u veliki klub da se izbori za važnu ulogu i pomogne ekipi u osvajanju trofeja. Ndžaj je među crno-bele stigao kao prvo zimsko pojačanje bez obeštećenja nakon isteka ugovora sa Stabekom.

„Došao sam u veliki klub koji se bori za trofeje, znam i da ima velikog rivala Crvenu zvezdu. Znam da Partizan želi stalno da igra Ligu šampiona ili Ligu Evrope, a ja želim da se izborim za startnu postavu. Daću sve od sebe da to uradim - rekao je Ndžaj na promociji na stadionu u Humskoj.

On je dodao da je imao ponudu iz Turske, da je bio blizu odluke da u toj zemlji nastavi karijeru, ali da ga je oduševio prijem u Partizanu tokom pregovora u Beogradu.

„Hteo sam samo da produžim za Tursku, ali sam se ovde osetio prijatno samo za jedan dan. Vratio sam se u Norvešku, preneo porodici sve i potom se odlučio za Partizan.”

Krilni napadač otkrio je da su ga mediji u Norveškoj zvali po imenu čuvenog brazilskog fudbalera Nejmara zbog sklonosti za mnoštvom driblinga.

„Volim da driblam i stvaram probleme odbrani. Nisu me zvali tako zbog frizure”, kazao je Ndžaj i zadužio dres sa brojem 27.

Prema njegovim rečima putem interneta upoznao se sa večitim derbijem i istakao da jedva čeka da bude deo najveće utakmice u srpskom fudbalu.

Sportski direktor Ivica Iliev zadovoljan je dolaskom Ndžaja.

„Ponosan sam uvek kad dođe pojačanje. Pravimo tim i za Evropu, gledali smo šta je potrebno i izbor je pao na Musu. Ranije sam govorio velike reči za novajlije, ali sada ću njemu da ostavim da se pokaže na terenu”, rekao je Iliev.