Ostoja Mijailović: „Videli ste i sami šta se sve dešavlao u Zadru” (INTERVJU)

Suđenje na utakmici između Zadra i Partizana izazvalo je burne reakcije među navijačima Partizana.

FOTO: KK Partizan
Podržite naš rad i isključite adblock!
Prestupi Renfroa na prvom slobodnom bacanju, kada se ne ide na skok i to dva puta, sviranje tri sekunde u reketu, različiti kriterijum u dosuđivanju faulova u napadu, nesportskih i običnih faulova, različita korišćenja tv snimaka, proizveli su buru na društvenim mrežama.

Predsednika Partizana upitali smo tim povodom za komentar i eventualnu reakciju.

„Videli ste i sami šta se sve dešavalo i u Zadru, a i na nekim utakmicama prethodno. I ako ne opravdavam reakcije naših navijača zbog kojih smo kažnjavani, ne znači da ne razumem njihovu ogorčenost i danas i u Pioniru”, izjavio je Ostoja Mijoilović posle utakmice u Zadru i nastavio:

„Partizan se nije oglašavao ni kao klub, ni trener na konferencijama za medije, ni bilo ko iz sportskog sektora, što ne znači da nećemo tamo gde bude trebalo. Skupština lige u četvrtak biće prva i prava prilika za to i verujte da nećemo mirno posmatrati, bez reakcije na dešavanja oko nas, jer je KK Partizan klub sa najviše osvojenih reginalnih liga, učešća na „fajnl-forovima” Evrolige, koju je i jedini u regionu, u njenom prvom izdanju i osvojio. Partizan kao najveći brend lige, najgledaniji klub i u Beogradu i van njega, što utakmica u Zadru potvrđuje, ne traži privilegovan status, ali neće dozvoliti ni omalovažavanje. To što se ne oglašavamo, ne znači da ćemo ćutke prelaziti preko tretmana koji imamo poslednjih godina, već da ćemo u nadležnim telima u skladu sa normama i poštovanjem lige, zaštiti svoj status, veći od mesta sa koga neki smatraju da treba da uđemo u plej-of”, istakao je Mijailović.
Podržite naš rad i isključite adblock!