Partizan odbio milion, hoće li ove zime popustiti?

Pre godinu dana crno-beli su odbili ponudu tešku milion evra za defanzivca Nemanju Miletića. Da li će ove zime doći do transfera?

FOTO: FK Partizan
Jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Partizana tokom prethodnih godinu dana bio je Nemanja R. Miletić, momak koji pokriva pozicije desnog beka i štopera.

Dobrim igrama u crno-belom dresu Miletić je stigao i do dresa sa državnim grbom, pa ne bi bilo čudno ukoliko Partizan ove zime u slučaju dobre ponude proda momka iz Kosovske Mitrovice.

„Ne zna se šta nosi dan, šta krije noć. Videćemo, čudan je januar. Imam ugovor s Partizanom, rođendan (16. januar) ću sigurno dočekati u Humskoj”, poručuje Miletić u izjavi za Žurnal.

Pre godinu dana Partizan je za Miletića imao ponudu tešku milion evra. Zanimljivo je da se javio klub iz MLS-a.

„Očekujem ponude, ne znam visinu. Orlando je tad slao milion, u Humskoj nisu hteli ni da čuju”, kaže Miletić.

Sam igrač nema dilemu, lige petice ili Turska.

„Voleo bih Francusku, Italiju... Igrao sam u Belgiji, tamo se forsira sličan stil, međutim, 'lige petice' veći su izazov. Ne bih se bunio ni za Tursku, recimo...”, zaključuje Miletić.

Partizan je Nemanju R. Miletića platio 350.000 evra kada ga je dovodio iz Vesterloa pre godinu i po dana. Na Transfermarktu tržišna vrednost prvotimca crno-belih sada iznosi 1.250.000 evra i jasno je da Partizan neće ići ispod te sume, a sasvim je izvesno da može da dobije i nešto više novca za igrača koji je ugovorom vezan za klub do leta 2020. godine.