Poznat spisak igrača koji putuju u Tursku!

Fudbaleri Partizana od petka će biti na pripremama u Turskoj, a među onima koji će biti tamo je i novajlija iz Crvene zvezde - Radivoje Bosić.

FOTO: FK Partizan
Sneg će ispratiti crno-bele iz Beograda u potrazi za suncem i, svakako, prijatnijim vremenskim uslovima za pripreme za nastavak sezone.

Posle rada u Beogradu, ekipa Zorana Mirkovića seli se u petak u Tursku, a planirano je da na put krenu:

Golmani: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Filip Kljajić;

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Nemanja R. Miletić, Gabrijel Enake, Bojan Balaž, Strahinja Pavlović, Svetozar Marković, Bojan Ostojić, Mark Valijente, Nemanja G. Miletić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović;

Vezisti: Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Zoran Tošić, Nebojša Kosović, Saša Ilić, Danilo Pantić, Armin Đerlek, Đorđe Ivanović, Musa Ndžai, Goran Zakarić, Filip Stevanović;

Napadači: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i Dejan Georgijević.

Marko Janković će se priključiti 1. februara, a novi igrač, omladinac Radivoje Bosić, koji je danas realizovao transfer iz Crvene zvezde, dolazi u Tursku u ponedeljak, 28. januara.

Partizan će u Antaliji ostati do 8. februara i odigraće nekoliko kontrolnih utakmica (Šahtjor iz Donjecka, Slovan iz Libereca, Krakovija, Krila Sovjetov...). Prolećni deo Superlige Srbije počinje 15. februara. 

Mladi štoper Strahinja Bošnjak ide u Voždovac na pozajmicu, a levokrilni Strahinja Jovanović je u potrazi za klubom. Golman Marko Jovičić takođe traži angažman, a pominje se Afrika.

Izvor: Mondo.rs