Prvotimac Partizana o neverovatnom pehu u Turskoj! (VIDEO)

Mladi Šehović će zauvek pamtiti nevreme u Beleku.

FOTO: FK Partizan/YouTube

Mladi fudbaler Partizana Zlatah Šehović opisao je kakvo je vreme zateklo igrače crno-belih u Antaliji gde su otišli na drugi deo priprema pred nastavak sezone.

Partizan je u Turskoj već tri dana gde tempira formu sa nadom da može da nadoknadi šest bodova zaostatka za niškim Radničkim i čak 15 za Crvenom zvezdom. Pripreme nisu počele kao što je bilo planirano jer to vremenske prilike nisu dozvoljavale.

„Treći dan u Antaliji, danas nas je ujutru dočekalo malo lepše vreme, inače protekla dva dana olujni vetar i kiša. Da je samo kiša, to nam ne bi smetalo za trening, nego i vetar posle toga dolazi i grad. Juče je bilo stvarno neverovatno, nikad ono nisam doživeo da na treningu onakav grad krene da pada. Posle sam imao jedan peh ispred hotela da me jedna ledenica pogodi u zadnji deo glave, ali to je ok”, priča Šehović za Partizan TV.

Sve se desilo brzo, a ledenica ga je stigla u trku.

„Ledenice su bile kao teniske lopte. Pored nas pada ledenica, kako smo krenuli da trčimo mene jedna pogodila u glavu. Nikad to nisam video”, kaže Šehović. Detalje sa treninga crno-belih možete pogledati u snimku.