Trinkijeri: „Sad da pokažemo da možemo da igramo vrhunski dva puta nedeljno!”

Partizan je u subotu ponovo u dvorani Aleksandar Nikolić. Samo tri dana posle trijumfa nad Albom u Evrokupu crno-bele čeka i utakmica sa Krkom u Jadranskoj ligi.

FOTO: KK Partizan NIS
loading...
Atmosfera u taboru Parnog valjka odlična je posle dobrog izdanja protiv nemačkog kluba, a jedan od najzaslužnijih za taj trijumf bio je Aleks Renfro. On je pred dolazak Krke naglasio da ekipa mora da nastavi istim tempom i da opuštanja - nema. 

„Utakmica protiv Krke je veoma važna za nas jer imamo priliku da popravimo svoj položaj na tabeli i da učvrstimo svoju poziciju u trci za plej-of. Takođe, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za pobedu”, istakao je Renfro.

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri izjavio je da susret sa Krkom mora ozbiljno da se shvati.

„Veoma je važno za nas da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunskom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i mi moramo da se tome prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmca ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, stoga očekujem dobar duel”, rekao je Trinkijeri.

Karte za subotnji meč (TV Arenasport, 19:00h) nalaze se u prodaji od petka po ceni od 400 dinara za tribine, 600 dinara za parter, 2.200 dinara za belu ložu, odnosno 2.500 dinara za plavu ložu.