Veliki udarac za Partizan: Marković mora na operaciju!

Štoper Partizana zamenjen je minulog vikenda zbog bola u kolenu, a izgleda da nije reč o naivnoj povredi.

FOTO: FK Partizan
Strah koji je nastao pred kraj utakmice između Bačke i Partizana (0:3), kada se Svetozar Marković požalio na povredu - izgleda da je bio opravdan. 

Štoper crno-belih mogao bi na dužu pauzu zbog povrede kolena. Naime, on je na utakmici u Bačkoj Palanci zamenjen u 84. minutu pošto je osetio bol u kolenu.

Trener Zoran Mirković, prema tome, neće moći da računa na mladog, ali standardnog defanzivca za meč protiv Proletera, a pod velikim znakom pitanja je i za „večiti derbi”, koji je na programu 3. marta.

U sredu popodne ga očekuje još jedan pregled, pa ukoliko i ti rezultati budu loši, Marković će po svemu sudeći morati na operaciju i znatno dužu pauzu.

Na njegovo mesto mogao bi da uskoči Strahinja Pavlović, a tu je i iskusni Bojan Ostojić. Takođe, Mirković ima rešenja i u pomeranju pozicija određenih igrača, pre svih Nemanji R. Miletiću, koji je kroz karijeru i u Partizanu igrao centralnog beka, ali u poslednje vreme mnogo češće deluje uz desnu aut liniju.

Partizan je desetkovan povredama, jer su zbog njih veći deo priprema propustili Danilo Pantić, Đorđe Ivanović i Musa Ndžaj.