Ivanovićev povratak na teren još jednom odložen!

Fudbaler pokušao da trenira na terenu, ali je ubrzo ponovo osetio bol u tetivi i moraće na dodatna ispitivanja.

FOTO: FK Partizan
Korak unapred, a zatim dva unazad – tako otprilike može da se opiše oporavak trija fudbalera Partizana Đorđa Ivanovića, Danila Pantića i Muse Ndžaija, koji kubure sa povredama još od početka priprema.

Radi se o hroničnim upalama Ahilove tetive, kao posledice lošeg vremena, česte promene podloga, zbog čega je neizvesno ko će od pomenutih fudbalera biti spreman za večiti derbi, početkom marta.

Dobru vest o povratku Ivanovića na teren, početkom sedmice, smenila je loša – vezista je ponovo vraćen na poštedu.

Ivanović je po povratku iz Turske skinut sa posebnog režima, prilikom koga je radio isključivo u teretani i bazenu, bez izlazaka na teren, i određeno mu je lagano trčanje.

Ipak, posle samo nekoliko krugova mimo ekipe, koja se priprema za prvi prolećni duel sa Bačkom (subota, 16. februar od 13 časova), igrač je ponovo osetio bol i škripanje u tetivi, pa je neplanirano morao ranije sa terena.

Iz tog razloga će Ivanović, baš kao i Danilo Pantić, morati ponovo na poštedu i na dodatne terapije, a zatim i testove kod stručnjaka za fizičku pripremu i oporavak fudbalera - Andreje Milutinovića, sa kojim crno-beli sarađuju već nekoliko godina.

Izvor: Telegraf.rs