Fudbaleri Partizana danas imaju proveru protiv Krila Sovjetov!

Meč se igra od 15 časova po našem vremenu, a crno-beli će na teren sa igračima koji su do sada imali manju minutažu.

FOTO: FK Partizan
Dva dana pre povratka u Beograd, Partizan će odigrati drugu najjaču proveru na pripremama u Antaliji. Crno-bele očekuje susret sa ekipom Krila Sovjetov, koju sa klupe predvodi crnogorski trener Miodrag Grof Božović, jedini čovek na svetu koji nije uspeo da osvoji već nameštenu titulu.

Utakmica se igra od 15 časova na terenima „Glorija Sports”, uz direktan TV prenos na Areni Sport.

Iako je današnja provera samo za nijansu lakša od one sa Šahtjorom, trener Zoran Mirković je odlučio da priliku pruži momcima koji su u ovom trenutku nešto dalje od prvog tima i na prethodnim utakmicama su imali manju minutažu.

Na odluke struke su delom uticale i neke povrede fudbalera, što od ranije, što novonastale. Tako je, recimo, igranje mladog Zlatana Šehovića pod velikim znakom pitanja, pošto ga danima muči veliki žulj na stopalu. Iz tog razloga će na teren verovatno Nemanja G. Miletić, iako je prvobitno planirano da ne počne pomenuti duel.

Tim crno-belih koji će se suprotstaviti Rusima trebalo bi da izgleda ovako: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Pavlović, N. G. Miletić, Smiljanić, Đerlek, Urošević, Enake, Tošić, Georgijević

Utakmicu možete pratiti i na Partizan TV: