Koliko će Musa Ndžaj zarađivati u Partizanu?

Crno-beli su ove zime bili možda štedljiviji nego ikad kada je u pitanju angažovanje pojačanja, ali da li će im se najnovije investicije isplatiti?

FOTO: FK Partizan
Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je pre dva dana poručio da je Partizan jači nego jesenas, iako trojica igrača koje je ove zime doveo u Humsku, tokom priprema u Turskoj nisu pokazala da mogu da naprave neku značajniju razliku.

Partizan je tokom zime angažovao Musu Ndžaja iz norveškog Stabeka, zatim omladinca Radivoja Bosića iz Crvene zvezde i Dejana Georgijevića koji je došao na pozajmicu iz Ferencvaroša.

Crno-beli za ovu trojicu igrača nisu morali da plate obeštećenje i s te strane je Partizan odlično prošao, ali trebalo bi da u narednom periodu ovi momci svojim učinkom na terenu opravdaju i platu koju su prethodno dogovorili.

Današnji Žurnal piše na tu temu i otkriva nezvaničnu informaciju da će Musa Ndžaj u Partizanu zarađivati blizu 200.000 evra na godišnjem nivou. Podsetimo, sa crno-belima je potpisao ugovor na tri godine.

Kada je Bosić u pitanju, pomenuti izvor navodi da je ugovorena mesečna plata od 5.000 evra, a Georgijevića će i dalje plaćati mađarski klub.

Na ovim momcima, kao i ostatku ekipe, na proleće je težak zadatak da se značajnije popravi utisak iz jesenjeg dela sezone, kada je Partizan ostao u minusu od čak 15 bodova za Zvezdom. Pripremni mečevi u Turskoj, izuzev onog protiv Šahtjora, nisu pokazali da u Humskoj imaju previše razloga za optimizam...

Izvor: Sportske.net