Mirković traži dobitnu kombinaciju (SASTAV) (FOTO)

U kombinaciji za tim zbog povreda nisu četiri igrača, a očekuje se da iskusni Zoran Tosić bude u startnoj postavi.

FOTO: FK Partizan
Kreće prolećna borba za bodove, a prva stanica Partizana je Bačka Palanka. Od 13 časova crno-beli imaju prolećnu premijeru protiv domaćina Bačke za koju trener Zoran Mirković neće moći da računa na četiri povređena igrača Miroslava Vulićevića, Musu Ndžajea, Danila Pantića i Đorđa Ivanovića. Pokušao je šef stručnog štaba da pronađe formulu sa jasnim ciljem da se upišu tri boda i kako prenosi HotSport jedan od džokera u startnoj postavi trebalo bi da bude iskusni Zoran Tošić.

Postoje još neke opcije i taktika sa dva napadača i možda ponovo budu zajedno Rikardo Gomeš i iza njega Nemanja Nikolić. Odbrana ostaje standardna na čelu sa golmanom i verovatno kapitenom Vladimirom Stojkovićem. Izostanak dva bočna igrača i odlazak Marka Jankovića možda otvori vrata nekom mlađem igraču, a uz Marka Valjentea uloga štopera je namenjena Svetozaru Markoviću. Proslogodišnje gostovanje je završeno trijumfom što je svakako plan i danas ekipe iz Humske.

FOTO: Partizan Video Materijal
Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Marković, Valjente, N. G Miletić – Zdjelar, Sćekić, Zakarić, Tošić, Nikolić – Rikardo.