Novinari Partizana porazili kolege koje prate Crvenu zvezdu!

U petak pre podne na terenu hotela Belis u kome je odsela ekspedicija C. zvezde, odigran je zanimljiv meč novinara koji prate u Beleku Partizan i C.zvezdu. 

FOTO: FK Partizan
Utakmica je igrana dva puta po 15 minuta, a pobedu su odneli novinari koji prate Partizan rezultatom 2:1 i to posle preokreta u drugom poluvremenu.

Crveno-beli novinari su poveli golom Miloša Milićevića sa TV Arena sport, da bi usledio preokret u režiji Vladimira Sukdolaka (Mondo) i Zorana Ivkovića (Telegraf).

Iako je bilo planirano treće poluvreme, ono nije održano, ne zbog tenzija među kolegama ili nekog sukoba na terenu (sve je bilo više nego korektno), već zbog striktnih pravila većine hotela u Antaliji, koja ograničavaju posetu sa strane na svega pola sata. Čak je u jednom momentu pretila opasnost i da se utakmica prekine zbog istih pravila hotela, ali je na nagovor navijača obe strane, među kojima je bio i potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić, izdejstvovano da se duel privede kraju.

Uobičajene prozivke nisu izostale, a titula igrača utakmice pripala je Zoranu Ivkoviću, koji deluje da ima snage više nego pojedini fudbaleri.

Timovi novinara su igrali u sastavima:

C. ZVEZDA: Noveski (Hot Sport), Ljubenović (Informer), Radonić (Kurir), Terzić (MONDO), Jovanović (Mozzart sport), Ćorović (Večernje novosti), Milićević (Arena sport), Zogović (Alo). Igrali su još: Stamenić (Sportski žurnal), Vinulović (Telegraf), Kokanović (Srpski telegraf). Navijali: Nikolić (Srbija danas), Ivanović (Blic), Šajković (Zvezda TV).

PARTIZAN: Radosavljević (Espreso), Blažić (Večernje novosti), I. Radulović (Arena sport), Ivković (Telegraf), Vlajić (Sportski žurnal), Sukdolak (MONDO), K. Radulović (Alo) Z. Todorović (Partizan Travel), Blagić (TV Partizan), Panajotović (TV Partizan). Navijali: Joksić (Mozzart sport), Dijana Čolović (TV Arena sport), M. Todorović (Foto Partizan) i prof dr Vuletić (potpredsednik FK Partizan).

Izvor: Partizan.rs