Partizan odbio najbolju ponudu ove zime!

Hoće li stići još bolja?

FOTO: FK Partizan
Dosta se u Humskoj očekivalo ove zime kada je u pitanju zarada od transfera tokom prelaznog roka, ali kako sada stoje stvari, sve će ostati na onih 900.000 evra koje će crno-beli inkasirati od prodaje Marka Jankovića italijanskom SPAL-u. Tu bi se moglo dodati i onih još 180.000 koje je Janković oprostio svom bivšem klubu na ime zaostalih dugovanja.

Očekivalo se da dodatna zarada stigne od transfera Saše Zdjelara u Bordo i pogotovo mladog štopera Svetozara Markovića, za koga se interesovalo nekoliko italijanskih klubova, ali se ništa od toga nije realizovalo.

U Partizanu nisu krili da su najviše ponuda dobili za napadača i najboljeg strelca Rikarda Gomeša, a poslednje informacije govore da je najunosnija bila ponuda iz Saudijske Arabije.

Žurnal otkriva da je jedan tamošnji klub ponudio Partizanu čak 4 miliona evra za Rikarda, da je napadač crno-belih navodno već bio spakovao kofere, ali je na kraju ipak stigao negativan odgovor iz Humske.

Naime, crno-belima je odgovarala visina sume koja im je ponuđena, ali je problem bio što su Arapi ta četiri miliona nudili u ratama i nisu želeli da tu odluku promene.

Rikardo je, bar za sada, ostao u Humskoj, nastupio je u drugom poluvremenu meča sa Šahtjorom, ali još postoje šanse da je do kraja ovog meseca javi i neki od kineskih klubova kome je potreban stranac na poziciji napadača.

Neizvesnost, dakle, i dalje postoji, mada su sve manje šanse da Partizan ove zime ostane bez svog najboljeg strelca.

Izvor: Sportske.net