Pitali ste se kako Sejduba Suma igra u Izraelu? Ove brojke dovoljno govore...

Na leto se vraća u Partizan...

FOTO: FK Partizan
Iako je od letos daleko od očiju srpske fudbalske javnosti, Sejduba Suma i dalje privlači pažnju, s obzirom da je još uvek pod ugovorom sa crno-belima, koji važi do leta 2020. godine.

Suma se, posle neubedljivog utiska koji je ostavio od dolaska u Partizan, preselio letos na pozajmicu u izraelski Makabi iz Haife, ali očigledno, ni tamo se nije proslavio.

Danas smo zavirili u njegovu najnoviju statistiku i kao što možete da vidite u prilogu, Suma u poslednjih šest mečeva nije bio u konkurenciji za sastav ekipe Makabija, pre toga je nekoliko mečeva presedeo na klupi, a poslednji put je u takmičarskim utakmicama nastupio 8. decembra, kada je protiv Kirjat Šmone odigrao svega osam minuta, a nedelju dana ranije je igrao 45 minuta protiv Hapoela iz Haife.

Dakle, obeshrabrujuće informacije u vezi Suminog povratka u formu, pa se postavlja pitanje gde se i zbog čega izgubio onaj momak koji je kao član slovačkog Slovana pre par godina toliko impresionirao sportskog direktora Partizana Ivicu Ilieva koji mesecima nije odustajao dok ga nije doveo u Humsku...

FOTO: transefermarkt.com
Izvor: Sportske.net