Tošić: „Da se rivali opet plaše Partizana!” (INTERVJU)

Iskusni vezista Partizana Zoran Tošić, posle ubedljive pobede nad Bačkom, sumira učinak ekipe i svoj nastup. Uz poruku: „Da vratimo poštovanje prema Partizanu”.

FOTO: FK Partizan
Pribojavali su se u Partizanu gostovanja Bačkoj, pogotovo posle bledih igara na pripremama. Ali, crno-beli su golom u ranoj fazi meča „otvorili” domaćina i potom slavili ubedljivu pobedu.

Svoj doprinos dao je i iskusni Zoran Tošić, koji je posle dužeg vremena, počeo utakmicu.
Ubedljiva pobeda crno-belih na prolećnoj premijeri! (VIDEO)

„Još sam daleko od pravog ritma i znam da mogu mnogo bolje. Osećam se dosta dobro, i siguran sam da će moja forma da se podize iz utakmice u utakmicu, jer su mi nedostajale u poslednje vreme. Mislim da mogu da pomognem ekipi i da cemo biti još bolji”, kaže Tošić, sumirajući utiske posle početnog kola prolećnog dela Superlige.
              
Trener Zoran Bata Mirković, oporavkom Tošića, ima opciju više u rotaciji.

„Svaki igrač ima svoju funkciju u timu, tako i ja. Šef zna šta može da očekuje od mene kada sam potpuno spreman. Zato verujem da mi treba još nekoliko utakmica da bih se podigao na nivo koji želi klub, a i ja”, dodaje popularni Bambi.

Tošić se nada i veruje da će „Parni valjak” upaliti sve motore...

„Fali nam taj kontinuitet da zaređamo pobede i da vratimo poštovanje prema Partizanu, da se protivnici ponovo plaše kada igraju protiv nas. Moramo da nastavimo da ređamo pobede, pogotovo što je derbi blizu i da bismo u što boljem raspoloženju dočekali tu utakmicu. Želimo da se približimo rivalu, i nema bolje šanse od derbija. To nam je prikika da se uključimo u trku”.