Zbog Italijanovog odgovora, pali su sa stolica od smeha!

Italijan je bio zadovoljan pre svega izdanjem svog tima u odbrani.

FOTO: KK Partizan NIS
Trener Partizana Andrea Trinkijeri zadovoljan je plasmanom svoje ekipe u finale Kupa Radivoja Koraća.

Italijan je bio zadovoljan pre svega izdanjem svog tima u odbrani.

„Čestitam FMP-u, tvrda, teška utakmica, igraju dobru i pametnu košarku. Mi smo igrali dobru odbranu, naša mana je neki put posle izuzetno dobre odbrane, nemamo strpljenja, ali šta ćeš... Radićemo na tome, ali bolje je imati dobru odbranu, nego da nije tako”, rekao je Trinkijeri.

Situacija oko Stefana Jankovića je obećavajuća.

„Išao je na sken i nema potres mozga. Još je u bolnici, ali dobre su vesti”, dodao je Trinkijeri.

Kapiten Partizana Novica Veličković zadovoljan je načinom na koji se njegova ekipa izborila sa pritiskom kakav nose ovakvi mečevi.

„Sigurno smo očekivali tešku utakmicu protiv FMP-a, kao i svaki put. Jako fizički zahtevna utakmica. Kontrolisali smo je 40 minuta, uz male padove. Polufinale nosi veliki pritisak. Srećan sam što smo izborili finale, da se odmorimo i spremimo za sutra. Ko god da bude, sigurno ćemo se spremiti za to. Mi gledamo naš posao, imamo 24 sata da se spremimo i to je to”, rekao je Veličković, a kada su ga upitali koga bi više voleo u finalu, Zvezdu ili Megu, Trinkijeri je uskočio i odgovorio umesto njega:

„Real Madrid”, na šta su se svi prisutni nasmejali.

U momentu kada je izlazio iz pres sale, novinarima je ponuđen kikiriki, a kada je Andrea to video, samo je kratko prokomentarisao: „Najedite se...”


Izvor: Mozzartsport.com