Jaramaz: Dobro je, a biće još bolje!

Partizan je u Superligu ušao spektakularno. Na premijeri je pred svojim navijačima zgromio Megu (102: 69) očekivanog rivala sa kojim će se boriti za prvo mesto u B grupi. Naravo, pod uslovom da u nastavku izostanu velika iznenadjenja.

FOTO: KK Partizan NIS
Baš kao što je posle utakmice naglasio i Andrea Trinkijeri, trener crno-belih košarkaša, najvažnije u toj pobedi svakako je bilo to što je bio u mogućnosti da svim igračima pruži priliku koju su svi oni i iskoristili.

Svi su imali svoje trenutke slave, svi su se, osim Marka Pecarakog, upisali u strelce, trojica meč završila sa dvocifrenim učinkom. Medju njima je bio i Ognjen Jaramaz, koji je spektakularnom trojkom stavio tačku na još spektakularniju poslednju četvrtinu Partizana.

Posle svega, mladi bek je sijao od zadovoljstva:

„Važno je da smo Superligu počeli pobedom i da smo, generalno gledano, odigrali kvalitetan meč. Imali smo adekvatan pristup, samim tim smo otvorili dobro utakmicu koju smo posle kontrolisali čitavim tokom. Ne bih previše ulazio u analizu. Odličan početak i idemo dalje.”

Partija protiv Mege (13 poena, 4 asistencije) bila je jedna od boljih koje je Jaramaz pružao od kako je došao u Partizan. Ipak, činjenica je da mu je u prethodnim mečevima nedostajalo konstantnosti. Gde on sebe vidi i kako se oseća u Partizanu, upitan je Jaramaz.

„Pre svega, mislim da sam se snašao dobro po dolasku u tim. Kao i da sam se dobro uklopio i da su me saigrači i stručni štab prihvatili na najbolji način. Trudim se da igram što bolje mogu. Verujem, zaista, da će moje partije, pa i ta konstantnost, vremenom biti bolje.”

Mladi bek je bez ikakvih problema priznao:

„Bilo je nekih utakmica koje sam loše odigrao. Mislim da je sve to normalno, s obzirom na to da sam usred sezone došao u novi klub. Verujem da će u nastavku biti samo bolje”, zaključio je Jaramaz.

Izvor: basketballsphere.com