Karadžićeva replika na repliku: Moja poruka najvećem „Grobaru kluba”: niko nije iznad Partizana!

Neće se završiti na onome što je aktuelni predsednik FK Partizan imao da kaže na Uskrs. Stigla replika na repliku.

FOTO: FK Partizan
Bivši predsednik FK Partizan Tomislav Karadžić izneo je svoje mišljenje o aktuelnom trenutku u klubu iz Humske, a juče je dobio oštar odgovor Milorada Vučelića.

Prvi čovek FK Partizan odbrusio je Karadžiću i optužio ga da je klubu pomagao tako što je pozajmljivao novac na kamatu.

Zbog toga je bilo očekivano da stigne replika na repliku. U razgovoru za Srpski telegraf Karadžić je obrazložio svoje pređašnje tvrdnje.

„U trenucima kada Partizan preživljava najteže trenutke u poslednjih nekoliko decenija, nisam rekao ništa što ne smatra svaki funkcioner ili ljubitelj kluba. Vidim da sada onaj koji je možda najodgovorniji ne vidi ono što vidi cela Srbija”, rekao je Karadžić.

Tomislav Karadžić obavljao je funkciju predsednika FK Partizan u periodu od 26. aprila 2007. do 23. jula 2008. godine.

„Možemo sada da pričamo o vremenu kada sam ja došao u Partizan i šta je ostalo iza mene. Klub koji je osvojio nekoliko vezanih titula, igrao u Ligi šampiona i fudbalu podario možda i najbolju omladinsku školu u Evropi. Sve to je urušeno i uništeno u par zadnjih godina”, tvrdi Karadžić.

Potom su usledile teške reči na račun Milorada Vučelića i ljudi koji trenutno vode FK Partizan.

„Zbog toga čoveku koji je za to najodgovorniji za stanje u kom se klub nalazi, priznajem da je najveći grobar u istoriji Partizana. Tome u prilog idu rezultati koji su najgori u poslednjih 30 godina, poslovanje i dugovi koji su klub doveli na ivicu propasti i peto mesto tabele Super lige”, poručuje Karadžić.

Vučelić je predsedničku funkciju preuzeo u jesen 2016. godine i klub je pod njegovim rukovođenjem osvojio titulu, dva trofeja u Kupu i obezbedio proleće u Evropi.

„O izgubljenom uticaju kluba na svim nivoima ne treba ni pričati, a sve to nije dobro ni za Partizan, ni za srpski fudbal. Zato je moja poruka najvećem grobaru kluba – niko nije i ne može biti iznad Partizana. Svi smo prolazni, samo je važno šta ko ostavlja iza sebe”, zaključio je Karadžić.

Partizan je u ranoj fazi tekuće sezone ostao bez šansi za titulu, a do kraja prvenstva čeka ga grčevita borba za mesto koje garantuje izlazak u Evropu. Šansu da osvoji trofej i obezbedi Evropu Partizan ima u Kupu Srbije.

Izvor: Sportske.net