Vazura: Siguran sam da ćemo igrati u Evropi!

Direktor crno-belih tvrdi i da Milošević ostaje trener.

FOTO: FK Partizan
Četiri kola pre kraja prvenstva Partizan je na rekordno niskom petom mestu. Tu nije bio još od perioda stare Jugoslavije. Crno-beli u ovom momentu „vise“ za mesto u Evropi, ali generalni direktor Miloš Vazura je siguran da će Parni valjak uskočiti u vagon za Ligu Evrope.

Pomalo komično zvuči činjenica da je Partizan uz velike muke uspeo da izdejstvuje evropsku licencu, a sada na terenu grca u borbi za međunarodnu scenu.

„Nema mesta za strah, siguran sam da ćemo igrati Evropu. Sledeće nedelje nas očekuje meč protiv Mladosti iz Lučana koji moramo da pobedimo i verujem da ćemo u tome uspeti. Sve je u našim rukama. Uostalom, Čukarički i Mladost imaju mnogo teži raspored od nas, čak igraju između sebe, tako da ne treba da strepimo, ali moramo da budemo maksimalno koncentrisani”, rekao je Vazura za Alo.

Direktor Partizana tvrdi da za loše rezultate ekipe nisu krivci samo crno-beli.

„Naravno da ovo niko nije očekivao, ali ne može se reći da je sve do nas. Ima tu mnogo drugih faktora o kojima ćemo pričati kada se sezona završi”.

Vazura poručuje da crno-beli sigurno neće menjati trenera na kraju sezone. I pored toga što Savo Milošević ne može da se podiči dobrim rezultatima otkako je preuzeo ekipu.

„On je došao u klub u teškom trenutku i ima naše apsolutno poverenje. Savo sigurno ostaje trener”, poručio je Vazura.

Izvor: mozzartsport.com