Zakarić: Možemo do dobrog rezultata, pokazali smo u prethodna dva derbija da smo kvalitetniji!

Fudbalere Partizana sutra očekuje 160. po redu okršaj sa večitim rivalom.

FOTO: Youtube/Printscreen
Pored toga što su šanse za osvajanje titule odavno izgubljene, u crno-belom taboru se nadaju da bi dobrim rezultatom na stadionu Rajko Mitić mogli da se vrate na pravi kolosek.

Pred ovaj meč vezista crno-belih Goran Zakarić izneo je svoja očekivanja, te istakao da su on i njegovi saigrači bili bolji u oba prethodna duel igrana ove sezone.

„Znamo kakva je to utakmica i šta za nas igrače predstavlja, za klubove… Ako uđemo uz dobru volju i agresivnost i borbenost, mislim da možemo da napravimo dobar rezultat. Pokazali smo u prethodna dva derbija da smo bili kvalitetniji i nadam se da ćemo sutra biti u sjaju koji nas je krasio na te dve utakmice. Nije bitno stanje na tabeli pred ovakve utakmice, već da su borba, volja i htenje presudni i moramo da budemo maksimalno skoncentrisani od prvog do poslednjeg minuta. Ako budemo ispoštovali ono što šef bude od nas zahtevao mislim da možemo da budemo veoma zadovoljni, počeo je vezista.”

Dosta očekuju pred  sutrašnju utakmicu od Zakarića pristalice Partizana, a vezista je poručio da bi voleo da zatrese mrežu, ali i da je učinak ekipe na prvom mestu.

„U ovakvim utakmicama nema favorita i gledamo da se pokažemo u što boljem svetlu, kako ja, tako i čitava ekipa. Daću sve od sebe u svakom minutu utakmice i naravno da bi kao i svi voleio da dam ili namestim gol. Međutim, pre svega je bitan učinak ekipe i da na kraju budemo srećni. Što se njihove odbrane tiče, radili smo na nekim stvarima i gledali kako možemo da ih ugrozimo. Mislim da sutra uz dozu agresivnosti i koncentracije možemo da napravimo dobar rezultat”, zaključio je Zakarić.

Utakmica na Marakani počinje sutra od 19 sati.

Izvor: Hotsport.rs