Andrea Trinkijeri: Očekuje nas novo zanimljivo gostovanje, u gradu koji puno voli košarku!

U okviru V kola Superlige Srbije, crno-beli će u nedelju od 19 časova (TV Arena Sport 3) igrati protiv Slobode u užičkoj hali Veliki park. 

FOTO: KK Partizan NIS
Dva dana nakon gostovanja u Novom Pazaru, pred crno-belima je novi meč u okviru Superlige Srbije. U nedelju, 12. maja, Partizan NIS gostuje u užičkoj hali Veliki park, gde će igrati protiv ekipe Slobode. Sa četiri trijumfa u četiri odigrana kola, Parni valjak se nalazi na čelu grupe B, dok je Sloboda u drugoj polovini tabele sa učinkom 1-3. 

Pred naredno gostovanje, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je izjavio: 

„Očekuje nas novo zanimljivo gostovanje, u gradu koji puno voli košarku. Današnji dan ćemo iskoristiti da se oporavimo i pripremimo za duel sa Slobodom, koja će biti maksimalno motivisana da pokaže sve svoje kvalitete. U dosadašnjem toku lige smo videli koliko nedostatak koncentracije može biti opasan, stoga će to ponovo biti ključan faktur u sutrašnjoj utakmici”, poručio je Trinkijeri

U timu Partizana neće biti Markus Pejdž, koji je na utakmici protiv Novog Pazara doživeo nezgodan udarac u nos, nakon čega mu je ukazana pomoć u novopazarskoj bolnici. Markusa u ponedeljak očekuje kontrolni pregled posle kojeg će biti potvrđeno koliko će odsustvovati sa terena.