Crno-beli ne staju, Partizan dogovorio novo pojačanje! (VIDEO)

U Humskoj žele što pre da obave najveći deo posla u letnjem prelaznom roku, kako bi šef struke Savo Milošević na početku priprema imao što jasniju sliku oko spiska igrača kojima će moći da raspolaže u novoj sezoni.

FOTO: FK Rad
Prva pojačanja su već na vidiku.

Kako smo preneli da je mladi štoper Dominik Dinga blizu potpisa, s obzirom da mu ističe ugovor sa ruskim Uralom, a „Telegraf” tokom prepodneva donosi još jednu vest, o novom potencijalnom pojačanju koje je „pred vratima” Humske.

U pitanju je krilni napadač Rada Aleksandar Lutovac, koji tokom proleća nije odigrao nijedan meč, zbog spora koji ima sa klubom u vezi sa neisplaćenim zaradama.

Ugovorom je vezan do kraja ove godine, ali s obzirom da je pokrenut postupak na Arbitražnoj komisiji, velike su šanse da već ovog leta Lutovac postane slobodan igrač.

Crno-beli to žele da iskoriste, s obzirom da se radi o perspektivnom igraču, sa iskustvom iz mlađih reprezentativnih selekcija.Poslednju takmičarsku utakmicu za Rad osigrao je u decembru, zanimljivo baš protiv Partizana koji je taj meč na Banjici dobio sa 3:0.

Lutovac je, zaključno sa tom utakmicom, jesenas odigrao 18 mečeva za Rad, uz po jedan gol i asistenciju.