Datome i Bogdan u Partizanu: Crno-beli trening uopšte nije bio običan! (VIDEO)

Bogdan Bogdanović i Luiđi Datome u Partizanu? I to je moguće. Štaviše, desilo se.

FOTO: Vladan Tegeltija
Nekadašnji saigrači iz Fenerbahčea posetili su Trening centar crno-belih, a u društvu stručnog štaba, trenera Andree Trinkijerija i aktuelnih košarkaša trofejnog kluba proveli su prijatne trenutke.

Datome, koji je sa Bogdanovićem od 2014. do 2017. igrao u Feneru, u Beogradu je na oporavku od povrede, a Bogdanović je činjenicu da je završio NBA sezonu iskoristio da poseti klub za koji je nastupao od 2010. do pomenutog odlaska u inostranstvo 2014.

Njih dvojica su 2017. u dresu Fenerbahčea osvojili Evroligu, a iako je klub našeg proslavljenog stratega Željka Obradovića i ove godine uspeo da se plasira na završni turnir, Điđi Datome neće moći da mu pomogne u napadu na novi pehar, upravo zbog povrede.

„Na terapiji sam u Beogradu, nažalost - neću igrati na F4. Ne smem više da govorim, izvinite”, poručio je kratko Datome za Blicsport, nakon što je razgovarao sa trenerom Partizana Andreom Trinkijerijem, tim-menadžerom crno-belih Dušanom Kecmanom i sportskim direktorom Nikolom Lončarom.

Bogdanović je za to vreme odradio individualni trening u Partizanovom trening centru sa Acom Matovićem, a po završetku toga, ostao je u hali da odgleda trening crno-belih.


Izvor: Blic.rs/Vladan Tegeltija