Dominik Dinga najverovatnije dolazi u Partizan! (VIDEO)

Ugovor mu ističe, čeka se realizacija.

FOTO: GettyImages.com
Jedan od prvih poslova koje će crno-beli obaviti u letnjem prelaznom roku biće angažovanje pojačanja na mestu štopera, pogotovo što postoji mogućnost odlazaka talentovanih Strahinje Pavlovića i Svetozara Markovića, za koje postoje interesovanja iz inostranstva.

Tokom prošle nedelje spekulisalo se o interesovanju crno-belih za svog nekadašnjeg omladinca, kasnije i štopera Rada i par belgijskih klubova, Uroša Vitasa, koji sada igra za kazahstanski Irtiš iz Pavlodara.

Međutim, izgleda da od tog transfera ipak neće biti ništa, jer trener crno-belih Savo Milošević ima drugu želju.

„Telegraf'” je preneo najnovija saznanja na tu temu, po kojima je Partizanova prva meta ovog leta nekadašnji štoper Vojvodine Dominik Dinga, kome u junu ističe ugovor sa ruskim Uralom.

Dinga je mlad fudbaler, u aprilu je napunio 21 godinu, svojevremeno je bio i omladinski reprezentativac naše zemlje, a član Urala je od leta 2016. godine.

O ovom momku se dosta pisalo i krajem 2017. godine, kada je Zvezda želela da ga angažuje, tada je i sam fudbaler potvrdio da je došlo do pregovora, ali Rusi tada nisu želeli da ga puste.

Sada je situacija znatno drugačija, slobodan je igrač, a osim toga tokom ove sezone nije ni bio u ozbiljnim planovima stručnog štaba Urala, jer je odigrao samo četiri utakmice.