Lutovac u Partizanu bez obeštećenja!

Parni valjak postigao dogovor sa krilnim napadačem Rada i mladim reprezentativcem Srbije

FOTO: FK Rad
Savo Milošević je brzinu, jedan od najbitnijih postulata modernog fudbala, apostrofirao kao zaštitni znak Partizana u budućem periodu, otud, u projekciji ojačanog tima za sezonu 2019/20. izbor je pao da epitet novajlije ponese - Aleksandar Lutovac, krilni napadač Rada!

I, rukovodstvo crno-belih nije sedelo skrštenih ruku, dogovor s mladim reprezentativcem i njegovim novim agentom već je postignut, pre odlaska na Evropsko prvenstvo u Italiju i San Marino biće ozvaničen i stavljenim parafom na ugovor!

Interesantno, Lutovac će da dođe u Humsku bez obeštećenja, kao slobodan igrač, iako mu ugovor s Građevinarima ističe poslednjeg dana 2019?!

U čemu je caka? Rođeni Beograđanin predao je nedavno tužbu Arbitražnom sudu FSS, razlog – nekoliko neisplaćenih zarada. Propisi tolerišu klubovima kašnjenje do tri meseca, sve preko...

Sa saznanjem da će odluka arbitraže s prezentovanim dokazima da predstavlja samo formalnost, Partizan i Lutovac već su prezicirali i finansijske detalje njegovog bitisanja na Topčiderskom brdu. Navodno, za mesečnu platu od 6.000 evra.

Kad iz FSS stigne i neophodni papir, sve prepreke biće otklonjene: Aleksandar će, uprkos što je obasut i ponudama iz inostranstva (najozbiljnija iz Grčke), da zaduži crno-belu opremu.

Aleksandar Lutovac je u nebeskoplavom dresu, idealnom za afirmaciju bisera, živeo je bajku: debitovao je sa 18 godina protiv Vojvodine i - odmah zatresao mrežu!

Brz je kao vetar, izuzetno jak, kad krene napred - za njim ostaje samo prašina. Savo Milošević će moći da ga koristi na obe krilne pozicije (desna noga mu je jača), zašto da ne - u nekoj varijanti i kao najisturenijeg.

Izvor: Zurnal.rs