Ni Partizan neće igrati u predviđenom terminu protiv Napretka!

Posle pomeranja termina u komšiluku i crno-beli su dobili dopis iz Zajednice za meč sa Napretkom.

FOTO: FK Partizan
Izgleda samo kod nas dva dana uoči prvenstvenog kola se pomera satnica već ranije utanačena, a posle Crvene zvezde, koja će dočekati Mladost iz Lučana od 19 časova, usledila je promena početka meča u Humskoj. Umesto od 16 časova, kako je najavljeno, megdan između Partizana i Napretka pomeren je za dva sata kasnije uz obrazloženje iz Zajednice, kako bi se sačuvao integritet takmicenja. Razlog da večiti rivali budu razdvojeni sat vremena je iz bezbednosni, da ne bi došlo do eventualnog sukoba navijača na Autokomandi pošto su dva stadiona veoma blizu.

Klubovi i televizija Arena su obavešteni oko promena tako da će mečevi Zvezde i Partizana ići na dva kanala, što je novo remećenje šeme prenosa za vikend. Prema propozicijama takmičenja poslednja dva kola ove sezone, koja se završava 19. maja i ostaje samo baraž za jedno mesto naredne sezone u eluti počinjaće verovatno od 17 časova.

U Engleskoj termini su zacementirani posle žreba i samo ‘viša sila” (nevreme ili igranje klubova u Evropi) može da ih pomeri, ali nekoliko nedelja ranije…

Izvor: Hotsport.rs