Partizan juri ukrcavanje u evropski voz i mora da pobedi Mladost! (SASTAV)

Trener Savo Milošević ima problem zbog kazni i povreda sa sastavom tima, a očekuje se ofanzivna formacija kao u derbiju.

FOTO: FK Partizan
Dugo se nije Partizan nasao na ivici ambisa i da mu visi nastup u Evropi naredne sezone ako u preostala četiri kola šampionata ne bude uspešan.

Jedna od najvažnijih prepreka je večeras u Humskoj od 18 časova direktni konkurent Mladost iz Lučana, koja je jesenas odigrala remi (0:0) tako da je pred sastavom trenera Save Milosevića bitna bitka.

Crno-beli žele pobedu i pored brojnih personalnih problema sa kaznama i povredama, a kako prenosi HotSport kormilar domaćina se odlučio za ofanzivnu formaciju kao na derbiju.

Neke uloge biće nove i u poslednju liniju se vraca posle povrede Svetozar Marković i kaznu je odradio levi bek Nemanja G. Miletić. Pored Saše Zdjelara umesto Aleksandra Šćekić malo nazad bice pomeren Danilo Pantić, a očekuje se da šansu od starta dobije Đorđe Ivanović.

U veoma bitnom okršaju napad predvodi najbolji strelac Rikardo Gomeš (43 meča – 23 gola), a iza treba da bude Nemanja Nikolić.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, N. R. Miletić, Ostojić, Marković, N. G. Miletić, Zdjelar, Pantić, Tošić, Ivanović, Nikolić, Gomeš.