Partizan traži 1.500.000 za Miletića!

Uzeo ga je za 350.000 evra.

FOTO: FK Partizan
Bilo je poslednjih sezona i pogodaka i promašaja, ali retko je koji igrač uspeo da se Partizanovim navijačima uvuče pod kožu koliko i Nemanja R. Miletić, koji je uostalom igrama u Humskoj zavredio i status A reprezentativca Srbije. Ali posle dve godine na Topčiderskom brdu i dva pehara Kupa 28. godišnji defanzivac bi opet mogao za inostranstvo, a crno-beli su odredili i cenu za popularnog Ćelavog.

Do sada se pisalo da bi iskusni defanzivac mogao da ide i za 1.000.000 evra, ali Sportski žurnal sada navodi da su u Humskoj povećali ulog i da za Miletića traže 1.500.000. Žurnal dodaje: i Miletiću se ide, a iako konkretnih ponuda nema interesuju se klubovi iz Rusije, Turske i Saudijske Arabije.

Podsetimo, Miletić je u Partizan došao iz belgijskog Vesterloa za 350.000 evra.

A ko bi mogao da ga zameni u Humskoj? Već smo vam pisali o Urošu Vitasu, a Telegraf pominje i Đorđa Crnomarkovića iz Radničkog, mada njih dvojica mogu da pokriju samo poziciju štopera, dok se Miletić vrlo dobro snalazio i na desnom beku. Pride, očekuje se i odlazak Marka Valijentea što će reći da će Savo Milošević morati da potraži bar još dvojicu defanzivaca, verovatno i više, jer je pitanje da li će Partizan moći da zadrži pre svega Strahinju Pavlovića, pa i Svetozara Markovića pošto bi prodajom dvojice mladih odbrambenih fudbalera najlakše mogao da popuni budžet za narednu sezonu.

Za iskusnog Bojana Ostojića spreman je novi ugovor.

Izvor: Mozzartsport.com